Het Brabants Winterfestijn is afgelast – verkoop per direct gestopt

Het Brabants Winterfestijn is afgelast

Tot onze grote spijt gaat het Brabants Winterfestijn niet door. Een slag bij heldere hemel op het moment dat de aankondigingsborden al in de wijde omgeving waren uitgehangen, de radioreclame op stoom kwam en er een enthousiast team klaarstond om er een groot feest van te maken. Helaas.

Wij bieden op de eerste plaats aan alle betrokkenen onze oprechte excuses aan voor de eventuele overlast in wat voor vorm dan ook. Onze prioriteit is verder ongemak zoveel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken. Alle ticketkopers krijgen hun geld automatisch terug gestort. Hiervoor zal zo snel als mogelijk zorg gedragen worden.

Kopers van een ticket via Ticketmaster zullen vanuit Ticketmaster meer informatie ontvangen.

Wij danken u voor uw begrip.

Met korting naar Kerstcircus Oss

Wij vinden het heel vervelend dat het Brabants Wintercircus zo plotseling niet door kan gaan. Zeker omdat u zich vast al heeft verheugd op een leuke tijd bij onze attracties met uw gezelschap. In ieder geval wordt het geregeld dat u uw geld zo spoedig mogelijk terugkrijgt. Indien u zich afvraagt wat u dan nu kunt doen in de kerstvakantie hebben wij een tip.

Speciaal voor alle gedupeerden hebben we een speciale pagina opengesteld om voor 20 euro naar het Kerstcircus Oss te gaan. In de show van dit kerstcircus bieden wij u hele speciale acts: van een 8-voudig wereldkampioen jongleren tot de Nederlander Niels Duinker en wat te denken van de beroemdste circusartiest, spreekstalmeester en clown Milko Steyvers, de hilarisch Max Weldy met een trampolineact, spectaculaire hoogdraad, de Mexicaanse Clown Edy, beroemd op TikTok, illusionist Crazy Harder, en de beroemde filmdierentrainer Josh Clemens met zijn bijzondere geiten en andere dieren en vele andere acts in een 2,5 uur durend circusprogramma.

U vindt uw speciale tickets (normaal 32,50, nu 20 euro) op onze kortingspagina.

Nieuws over Brabants Winterfestijn 2022-2023

Met korting naar Kerstcircus Oss
14-12-2022

Met korting naar Kerstcircus Oss

Artikel Lezen
Het Brabants Winterfestijn 2022
30-06-2022

Het Brabants Winterfestijn 2022

Artikel Lezen

Powered by