Het Brabants Winterfestijn 2021

Onbeperkt genieten van een keur aan attracties,  smullen van een enorme keuze aan de meest uiteenlopende lekkernijen en je vergapen aan circusanimatie. Het klinkt te mooi om waar te zijn maar wij verzekeren u dat het echt kan. Want voor een allereerste keer zal in Breepark, gelegen aan de rand van Breda, een groots indoorpretpark verrijzen. Het allerbeste op gebied van Pretpark, circus food & fun zijn hier bijeengebracht als garantie voor een ultiem uitje tijdens de kerstvakantie. 

Uniek concept

Het gehanteerde en voor Nederland unieke concept biedt een all in prijs voor alle draaiende attracties. Voor één entreeprijs kunnen bezoekers een dagdeel onbeperkt genieten van de aanwezige vermaakzaken. In de 8400 vierkante meter grote hal staan een groot aantal top attracties opgesteld. Van funhouse tot power polyp, van buggy tot draaimolen, jong en oud kunnen hun hart ophalen en genieten van al het spektakel dat in de enorme hal van het Breepark is te vinden. Daarmee kan het Brabantse Winterfestijn zonder meer aangemerkt worden als het “altijd mooi weer uitje in de kerstvakantie”. Overigens; ook op het buitenterrein zullen er enkele spectaculaire hoge attracties worden geplaatst, waaronder de 40 meter hoge booster. Daarmee kan in het totaal op meer dan 10.000 vierkante meter absoluut top amusement gevonden worden.

Heel veel lekkers

Bijzonder sfeervol ingericht zal het scala aan te verkrijgen Food & Drinks een beleving op zich zijn en onlosmakelijk een veraangenaming van het verblijf inhouden.

Wat te denken van versgebakken oliebollen, poffertjes, pannenkoeken, churros en vele soorten snacks. Genieten op een van de terrassen of smullen van een suikerspin, popcorn of van een echte kermislekkernij, te verkrijgen bij de Oud Hollandse snoepkraam. Ook aan de liefhebbers van een hartige lekkernij is gedacht. Voor hen is bijvoorbeeld een versbereide maiskolf te verkrijgen.  Hoe dan ook, de keuze is enorm en echt te veel om allemaal op te noemen.

Geheel afgestemd op de wensen van onze klant bieden wij, naast de optie van de onbeperkte toegang tot alle attracties, ook de mogelijkheid om een geheel door ons verzorgd samen te stellen all-in food pakket te boeken. Goed om te weten dat aan een dagje uit zo een nog persoonlijker tintje kan worden meegegeven.

Betaalmunten

Op het Brabants Winterfestijn is gekozen voor maximaal betaalgemak middels gebruikmaking van betaalmunten. Deze munten zijn verkrijgbaar aan de centrale kassa en zijn overal waar voor een product betaald moet worden, te gebruiken. Prijzen staan daarom aangeduid met muntwaardes. In het verleden ervaring opgedaan met dit betaalsysteem is gebleken dat het niet alleen veilig is, maar dat het ook de transactiesnelheid verhoogt. Geen gedoe meer met contant geld om te betalen of wisselgeld om terug te betalen. Een product is snel afgerekend en verlaagt bij grote(re) drukte de wachttijd. Een niet onbelangrijke pré daar waar het de totaalbeleving van de bezoekers betreft.

Animatie voor nog meer pret

Als vast en dagelijks onderdeel van het Brabants Winterfestijn worden bezoekers dagelijks vermaakt met  meerdere vormen van circusanimatie. Zich tussen het publiek ophoudend zijn ze de reden voor verbazing, plezier en lachsalvo’s. Het publiek zal zich kostelijk vermaken.

Creatief en kundig in hun professie, weten de artiesten met het grootste gemak de aandacht op zich gevestigd te krijgen, waarbij de interactie met de bezoekers tot onvoorspelbare reacties zal leiden. Dat het de garantie is voor hilarische situaties, laat zich raden.

Arrangementen

Voor nog meer vakantieplezier kunt u uw dagje weg uitbreiden met tal van andere vrije tijdbestedingen, waaronder bowlen, een bezoek aan de escape room of bijvoorbeeld de bioscoop. Ook een bezoek aan het indoor glijpark “Kabonk” behoort tot de mogelijkheden om er daarna onbeperkt te smullen van pannenkoeken bij de  “pannenkoekenwaus”.

Daarnaast biedt de locatie volop horecamogelijkheden waarmee u uw dagje uit tot een nog groter feest kunt maken. Zo is er een “all inclusive” restaurant,  kan heerlijk worden gegeten bij “Happy ITALY”  (een Italiaans restaurant),  kunt u culinair genieten bij restaurant De Beren, of zich tegoed doen aan een van de vele Mc Donalds specialiteiten.

Er zijn echt vele opties denkbaar die in een totaalpakket het Ultieme dagje uit zullen inhouden. Nog nooit eerder voelde een bezoek aan een pretpark als zo’n warme deken.

Informeer geheel vrijblijvend naar onze arrangementen.

Het spreekt voor zich dat wij alle noodzakelijke maatregelen hebben genomen om het evenement coronaproof te laten verlopen. Zo valt veilig te genieten van de allerleukste elementen die de vrije tijdsector biedt. Daarmee maakt het de locatie ook tot de ultieme locatie voor het vieren van een all inclusive kinderverjaardag, schooluitje, bedrijfsuitje of nieuwjaarsborrel. Voor al uw wensen geldt; u vraagt en wij draaien. Arrangementen worden voor u op maat gemaakt. Zo ook VIP arrangementen met onbeperkt toegang tot de attracties met een eigen VIP ruimte welke voorzien is van een balkon van waaraf u een magisch uitzicht op het pretpark heeft.  Nog nooit zagen ook de kinderen van uw medewerkers of cliënten zo uit naar de kerst of nieuwjaarsborrel. En gewenst, dan kan busvervoer ook door ons geregeld worden. Niet voor niets is het Brabants Winterfestijn uitgeroepen tot het beste vakantie uitje van 2021/2022.

Het Brabantse Winterfestijn vindt plaats van 18 december 2021 t/m 9 januari 2022. De Ticketverkoop verloopt via Ticketmaster en gaat van start op donderdag 1 april.

Komt u met de auto dan kunt u gebruik maken van de gratis parkeervoorzieningen. Deze zijn royaal aanwezig in de directe omgeving van de hal.

U kunt ook contact maken met Annemarie Ruis: annemarie@duursmagroep.nl of 0611145481.

Nieuws over Brabants Winterfestijn

Brabants Winterfestijn uitgesteld naar 2022
06-12-2021

Brabants Winterfestijn uitgesteld naar 2022

Artikel Lezen
Beleef de lekkerste file van Nederland in Breda
09-12-2020

Beleef de lekkerste file van Nederland in Breda

Artikel Lezen
Brabants Winterfestijn verschuift naar 2021
08-12-2020

Brabants Winterfestijn verschuift naar 2021

Artikel Lezen
Toch een vleugje circus bij eerste editie van Brabantse Winterparadijs
09-11-2020

Toch een vleugje circus bij eerste editie van Brabantse Winterparadijs

Artikel Lezen

Powered by