Brabants Winterfestijn

Pretpark, circus, food & fun! • Breepark Breda

Van 17 december 2022 t/m 8 januari 2023

 
Coronamaatregelen

De organisatie stelt alles in het werk om uw verblijf zo plezierig maar ook veilig mogelijk te laten verlopen. Daarom gelden op het Brabants Winterfestijn alle Covid-19 maatregelen zoals op het moment van uw bezoek door het RIVM als noodzakelijk worden geacht. De maatregelen vindt u tevens terug bij de entree van het evenement. Hoe de maatregelen er tijdens het evenement uit gaan zien is momenteel nog niet bekend, echter is met onderstaande maatregelen alvast een veilig verloop gegarandeerd.

Vaste looproute

Op het Brabants Winterfestijn is een vaste looproute ingesteld. Daar mag u, omwille van uw en onze veiligheid, niet van afwijken. Coronastuards controleren de 1,5m. afspraak en de looprichting van de bezoekers, tevens is er beveiling aanwezig.

Extra hygiënemaatregelen

Exploitanten desinfecteren gedurende de hele dag alle belangrijke contactpunten en maken vaker schoon. Op de gehele route zijn centraal gelegen desinfectiepunten of hygiënepunten aangebracht. Onze medewerkers dragen waar nodig persoonlijke beschermingsmaterialen.

Gezondheidscheck en registratie

Middels een handige QR code zal een snelle en doeltreffende registratie nabij de ingang volbracht worden. Bent u niet in het bezit van een mobiele telefoon dan liggen er formulieren klaar.

Maximaal aantal aanwezigen

Verspreid over het terrein zijn maximaal 1000 bezoekers gelijktijdig aanwezig. De aantallen en bezoekersstromingen worden continu gemonitord.

Mondmaskers

Indien tijdens de kermis mondmaskers verplicht zijn zullen deze bij de entree beschikbaar zijn.

Overtreedt u bij herhaling de coronamaatregelen, volgt verwijderen zonder het hebben van recht op restitutie van uw entreegeld.

Powered by